Mijn missie

Ik help mensen en dieren die hun kracht en levensvreugde zijn kwijtgeraakt met het bieden van inzichten en healing zodat ze zich weer in liefde verbinden met zichzelf en alles wat is.

Over AngeCoaching

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikten dan zittend op een hun vertrouwde stoel.

Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging.

Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je je eigen pad kunt lopen.

Ik ga niet uit van standaard oplossingen. Ieder mens is uniek. Daarom krijg je bij Ange Coaching de aandacht die je verdient, de tijd en de ruimte om op jouw manier je doel te bereiken.

– Jij staat centraal –

angelique buschman, ange coaching, natuurcoach, healing, sjamanisme

Angelique Metten-Buschman

Mijn hele leven heb ik al, soms onbewust, in verbinding gestaan met de natuur. Mijn moeder had chronische nekpijn. Als meisje van 10 jaar masseerde ik haar nek regelmatig. Na een massage was ze altijd voor een periode pijnvrij. In die tijd had ik er geen idee van dat ik haar tijdens het “kneden” van haar nek een healing gaf. Nu ben ik mij er wel bewust van deze verbinding. Dagelijks leer ik bij en regelmatig ben ik weer verrast over de mogelijkheden die de natuur ons aanbied wanneer we een veranderingsproces doormaken.

In mijn persoonlijke ontwikkeling zijn het sjamanisme en mijn paard mijn leraren. De laatste laat mij elke dag weer opnieuw in mijn eigen spiegel kijken, spelenderwijs en goudeerlijk. Dit alles wil ik graag met je delen.

Mijn opleidingen en teachings :

  • Personeel & Arbeid, HBO opleiding te Haarlem
  • Counselling, Academie voor Counselling en Coaching
  • Myofasciaal Release Therapie voor Paarden
  • Chief Dancing Thunder (sjamaan en chief van de Susquehannock Tribe van Florida);
  • Ahamkara (sjamaan uit Siberië);
  • Grandfather Tlakaelel (sjamaan uit Mexico);
  • Don Ramon (sjamaan uit Peru);
  • Maureen Murnan (The Arthur Findlay College);
  • Colin Bates (The Arthur Findlay College);
  • Matthew Smith (The Arthur Findlay College)

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.