Wat bied ik jou?

Wanneer wij samen aan de slag gaan, bied ik je actief al mijn kennis en ervaring. Ik bied je een luisterend oor maar stel ook kritische vragen. Ik haal je uit je comfort zone en zet je er weer terug in. Ik help je jouw verbinding met je (eigen) natuur te herstellen zodat je vandaaruit kunt groeien en je doel kunt bereiken.

Doe je mee?

Haal het beste uit jezelf

1295,00

6 maanden

Middels deze coaching bereik je jouw doel. Het traject bestaat uit diverse natuur- en/of paardencoachingssessies. Daarnaast ontvang je, als je dat wilt, healings en aromamassages. Er is geen vaststaand programma en we volgen ook geen methodiek kijken wat jij nodig hebt. Voorafgaand vindt er een telefonische intake plaats gevolgd door een kennismakingssessie waarin we de coachingsvraag vaststellen. Na deze sessie besluit je of je samen met mij aan de slag wilt.

VOOR WIE IS DEZE COACHING?

Iedereen die een echte verandering wil. Iedereen die tijd wil investeren in zichzelf. Iedereen die bereid is naar zichzelf en zijn omgeving te kijken met een open mind.

PERSOONLIJKE COACHING BESTAANDE UIT:

WAT IS JOUW INVESTERING:

Tijd, energie en de bereidheid ervoor te gaan. De telefonische intake is gratis net als de kennismakingssessie wanneer je besluit het traject te starten. Ik bied je dit traject aan voor euro 1295,00 excl. BTW.

Angelique, ik heb je een hoop te vertellen. Het gaat echt super goed met mij. Mede mogelijk gemaakt door jou. Dank je wel!

Om te beginnen

495,00

5 sessies

Wil je een start maken met het bereiken van jouw doel, dan bied ik je “5 sessies” aan. Gedurende deze 5 sessies zullen we al veel stappen zetten in jouw ontwikkeling. Ook met deze 5 sessies ga ik niet uit van standaard oplossingen. Ieder mens is uniek dus we kijken wat jij nodig hebt.

VOOR WIE IS DEZE COACHING?

Iedereen die moedig genoeg is om te erkennen dat er actie nodig en besloten heeft tot deze actie over te gaan. Iedereen die graag buiten is en die wil onderzoeken hoe de natuur je kan helpen.

DEZE COACHING BESTAAT UIT:

WAT IS JOUW INVESTERING:

Tijd, energie en de bereidheid ervoor te gaan.

Ik kan je dit traject aanbieden voor euro 495,00 excl BTW.

Zonder dat ik het wist liep ik al mijn hele leven op mijn tenen. Ik was gehaast en kon niet meer van kleine dingen genieten. Ik heb weer de rust en ben daarbij effectiever en daadkrachtiger. Mijn werknemers krijgen weer de credits die ze verdienen.

Een week voor jezelf

699,00

5 dagen

Deze week is voor jou. Een coaching waarin je in een week tijd enorme stappen zult zetten in jouw ontwikkeling. Ik ga niet uit van standaard oplossingen. Ieder mens is uniek dus we kijken wat jij nodig hebt. Voorafgaand aan deze week vindt er een telefonische intake plaats waarin we de coachingsvraag vaststellen. Na de intake besluit je of je samen met mij aan de slag wilt.

VOOR WIE IS DEZE COACHING?

Iedereen die in een korte tijd daadkrachtig aan de slag wil en zichzelf herkent in genoemde problematiek. Iedereen die gedurende een week alle aandacht aan zichzelf wil geven. Een week waarin ook ruimte is om te genieten en voor rust.

EEN WEEK VOOR JEZELF BESTAAT UIT:

WAT IS JOUW INVESTERING:

Tijd, energie en de bereidheid ervoor te gaan. Overnachtings- en verblijfkosten naar eigen keuze. De telefonische intake is gratis. Dit traject bied ik je aan voor euro 699,00 excl BTW

Angelique, Dank je wel. Het was weer een geweldige week. We hebben samen zoveel gedaan! Volgend jaar weer.

Ja, ik wil graag starten

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.