lente, natuur, coach, wandelen, starten, opbouw, nieuw begin

Lente

Lente….

Vorige week is de Lente officieel begonnen. Na de winter, de periode van rust en evaluatie, gaan we met de Lente weer bouwen. De natuur komt weer tot leven, de dagen zijn echt langer (ook dankzij de zomertijd). Ook wij komen weer tot leven. We gaan zaaien, zetten nieuwe projecten in gang.

Als je de winter benut hebt  om te evalueren, heb je waarschijnlijk voldoende stof  waarmee je aan de slag wilt. En daar is de lente bij uitstek geschikt voor. .  Ga mee in de flow van de natuur;  dit is de tijd om nieuwe dingen te starten. Plannen die je gemaakt hebt in de winter, kunnen nu uitgewerkt gaan worden. Het seizoen helpt je. Had je de winter nog niet zo benut, ook geen man/vrouw over boord. De lente biedt voldoende frisse energie om alles wat je altijd had willen doen in gang te zetten. Maak een lijst en kijk eens wat je dit jaar zou willen oppakken.

Maak een Plan van Aanpak en start.

Heb je moeite om je keuze te maken of loop je vast, ik help je met alle liefde.

Dit bericht delen:

Picture of Angelique Buschman

Angelique Buschman

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikte dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je jouw eigen pad kunt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.