pad, wandelen, route, keuzes

Dit wordt mijn jaar!

Elk jaar nemen we ons met Oud & Nieuw weer van alles voor. We gaan meer sporten, gezonder leven, geen stress meer…. Helaas stranden deze voornemens vaak al in januari. Blue Monday is daar een mooi voorbeeld van.

Daar gaan we samen wat aan DOEN!! Hoe? Dat lees je onderstaand.

De (online) jaartraining “dit wordt mijn jaar”

Gedurende de maanden februari t/m november gaan we samen aan de slag. Vanaf de eerste nieuwe maan in februari ontvang je elke volle en nieuwe maan ontvang  een mail en daarnaast  elk kwartaal een telefonische of persoonlijke coaching. Net wat jij wilt.

We gaan eerst je doel vast stellen en gedurende de winter dit doel verder uitwerken. Wat wil je bereiken aan het eind van dit jaar? Hoe wil je dat doen? Middels de mail en coaching help ik je daarbij.
Vanaf de lente gaan we de ideeën in gang zetten. Concrete opdrachten die je verder helpen en natuurlijk zetten we ook een coaching hiervoor in.
Tijdens de zomer gaan we echt knallen. We laten de ideeën tot bloei komen. We kijken wat er nog anders moet en gaan tot actie over. Stil zitten is er niet bij!
En dan krijgen we de herfst. Hierin gaan we de vruchten plukken. JE HEBT JE DOEL BEREIKT. Wat zou je nog willen? Als je terugkijkt, wat zou je dan anders gedaan hebben? Ook hierbij helpen de opdrachten je en hebben we het laatste coachingsgesprek.

Dus even resumerend: je ontvangt elke volle (10) en nieuwe maan (10) een mail en 3 coachingsessies en samen bereiken wij jouw DOEL.

Weet je nu al zeker dat je mee wilt doen of wil je nog meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Dit bericht delen:

Picture of Angelique Buschman

Angelique Buschman

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikte dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je jouw eigen pad kunt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.