verstoppen, depressie, binnen blijven, ongelukkig

Zit jij nog op de juiste werkplek?

Het is zomervakantie. Heerlijk… even los van het werk. Geen mail, geen telefoon. Je doet je werk met verve maar het is zo jammer dat het je zoveel energie kost. ’s Avonds op de bank, heb je de moed niet meer om iets leuks te gaan doen. Je vrienden klagen daar al maanden over.

Misschien toch iets om over na te denken deze vakantie. Zit jij nog op je plek? Gebruik je in jouw werk JOUW talenten of niet? Welke talenten heb je nodig in je werk? Zijn dat ook echt jouw natuurlijke talenten of heb je deze talenten ontwikkeld?

Veel plezier alvast deze zomer!

Dit bericht delen:

Angelique Buschman

Angelique Buschman

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikte dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je jouw eigen pad kunt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.