goede voornemens, leven, genieten

Goede voornemens

Heb je ook dit jaar weer de goede voornemens op een rij gezet? Of heb je het dit jaar maar gelaten? Ze zijn tenslotte toch niet vol te houden?? Nou… misschien moeten we het dan samen doen. Samen een pad lopen is immers veel gezelliger en het motiveert.

Ik ben ervan overtuigd dat je je eigen leven creëert. Jij bepaalt hoe je leven eruit ziet. Ook als je tegenslagen op je pad treft. Jij bepaalt zelf hoe je daarmee omgaat. Hulp vragen is geen falen! Nieuwe keuzes maken, betekent niet dat je verkeerd gekozen hebt.

Mijn goede voornemen?

Ik heb besloten om gewoon verder te gaan op mijn pad. De weg die ik heb ingeslagen loopt immers best lekker.  Ik ben mijn eigen natuurcoach geworden en ik daarmee creëer bewust mijn eigen leven.

Verder ga ik voor een jaar waarin we samen een mooie plek creëren, elkaar liefhebben en waarderen om wie we zijn, een jaar waarin we gaan voor kwaliteit… kwaliteit in de breedste zin.

Doe je mee? 

Dit bericht delen:

Angelique Buschman

Angelique Buschman

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikte dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je jouw eigen pad kunt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.