natuurcoach, zomer, lucht, leef, knallen

Zomer

Droog, zinderend, blauwe luchten.

Tijd om te knallen net als de natuur. Het is lekker lang licht dus maak er gebruik van. Hoezo naar bed? Loop langs het strand samen met je dierbaren. Geniet van een BBQ, zit op zo’n mooie avond bij de vuurkorf. Of ga je liever ’s morgens vroeg op pad? Doen! Geniet van het bos wat nu nog lekker fris is. Wees uitbundig, net als dit jaargetijde. Straal, net als de zon.

Kortom: LEEF!! In de zomer komt hetgeen je gezaaid hebt in de lente tot bloei. Dat geldt niet alleen voor je tuin maar ook voor alle activiteiten en projecten waar je mee bezig bent. Nu moet je aan de slag. Zorg voor de juiste omstandigheden dat je project kan groeien en ga niet achterover zitten. Om in de natuurmetaforen te blijven: Wat is er nodig om de groei te bevorderen? Is er voldoende voeding in de bodem? Is er voldoende water?  Waar moet je ondersteuning bieden zodat planten niet omvallen of omwaaien bij een zomerstorm? Is al het onkruid verwijderd?

Hard werken in de zomer maar…..  dat levert dan mooie vruchten in de herfst.

Dit bericht delen:

Angelique Buschman

Angelique Buschman

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikte dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je jouw eigen pad kunt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.