herfst, resultaten, persoonlijke groei, natuur coach, wandel coach, doelen bereiken

Herfst

Nu lijkt de zomer al weer heel ver weg. Het regent, waait, de bomen kleuren en de meeste zijn hun bladeren wel kwijt, het koelt ’s avonds echt af.

Dit is het seizoen dat we de vruchten plukken.

Letterlijk: Er zijn weer mooie nieuwe appels en peren, volop bosbessen, eikels, kastanjes en beukennootjes. Heerlijk zo vers van de boom.

Figuurlijk: Ook projecten kennen de tijd van de herfst. Dit is de fase waarin je de resultaten boekt van je inspanningen. Het project is van start gegaan (lente), is gaan bloeien (zomer) en nu komen de resultaten. Straks bij de evaluatie (winter) ga je na of datgene wat je aan resultaten had ook was wat je wilde. Zo nee, wat ga je dan anders doen? Maar voor nu is het nog genieten: oogsten!

Hoe staat het met jouw persoonlijke resultaten? Heb je bereikt wat je wilde? Zijn je vruchten vol en overvloedig? Hoe smaken ze? Naar meer?

Geniet van je oogst!

Dit bericht delen:

Angelique Buschman

Angelique Buschman

Als zelfstandig HR-manager coach ik al jaren directies, leidinggevenden en medewerkers. Ik merkte daarbij op dat mensen buiten lopend sneller hun doelen bereikte dan zittend op een hun vertrouwde stoel. Fysiek in beweging brengt ook de geest in beweging. Buiten in verbinding met de natuur komen ideeën, inzichten, oplossingen en emoties bijna als vanzelf. Ik ben van mening dat ieder mens zelf het antwoord op zijn vragen heeft. Het is aan mij om samen met de natuur jou te helpen de antwoorden te vinden zodat je jouw eigen pad kunt lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AngeCoaching maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze Privacy Statement.